- Részletek
- Írta: Adminisztrátor
- Kategória: Uncategorised
- Találatok: 1607
VERSENYINFORMÁCIÓK SERTÉS VÁGÓK RÉSZÉRE!
Versenyfeltételek:
– A SERTÉSEKET A SZERVEZŐK BIZTOSÍTJÁK A VERSENYZŐK SZÁMÁRA DÍJ MENTESEN!!!.
– Maximális csapatszám: 20
– Nevezési díj: 30.000 Ft
– FIGYELEM!! - A nevezési határidő: 2019.02.10
– Nevezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 0630/8500788
– A versenyzőknek 150 db kóstolójegyet kötelező eladni, ill 1 kg kolbászt és 1 kg hurkát nyersen a zsűrinek leadni.
– Amennyiben nem sikerül a 150 kóstoló jegyet összeszedni abban az esetben a csapatnak az összegyűjtött jegy és a kötelező darabszám közötti különbséget meg kell fizetni (kóstolójegy árban 500 Ft/db).
– A kóstolójegy ára 500 Ft/ db ( példa : 128 db jegyet gyűjtött a csapat akkor 22 db árát azaz 11000 ezer forintot kell megfizetni)
– A díjazás a kóstolójegy összegzés után az első három díjazásával történik a meghirdetett nyereményekért, valamint kiosztásra kerülnek a szakmai díjak.
– A versenyzők a jelentkezéssel elfogadják a verseny szabályait és azokat magukra nézve kötelezőnek tartják.
– A versenyt, a feldolgozást a jelenlegi jogszabályok és a szakma szabályai alapján kell végezni!
– Csak nyomáscsökkentővel ellátott perzselők, gázpalackok használhatóak!
– A gázelvétel fokozása céljából a gázpalackok melegítése tilos.
– Csak elkábított állatot lehet elvéreztetni (3 percen belül).
– A bontás után elvégzett vizsgálatot (Trichinella tesztet) követően lehet a készítményekből fogyasztani.
– A keletkezett veszélyes hulladékot (bélgarnitúrák, szem, fülkivágás, papucs stb.) zsákba össze kell gyűjteni és a verseny ideje alatt a szervezők által kijelölt helyre kell elhelyezni .
– Az állatok feldolgozása során maradéktalanul be kell tartani az élelmiszerhigiéniai előírásokat.
– A csapatok a késztermékek kóstoltatása során kötelesek betartani a közegészségügyi és élelmiszer higiéniai előírásokat. A kóstoltatás kizárólag egyszer használatos eszközökkel történhet, az első 50 db ot a szervezők adják, a továbbiak pótlását a leadott kóstolójegyek arányában tudjuk pótolni díjmentesen.
– A csapatok kizárólag a helyszínen készített késztermékeket kóstoltathatják!
– A csapatok a versenyen készített ételeket kereskedelmi forgalomba nem hozhatják, az ebből keletkező esetleges büntetések, elmarasztalások a szabályt sértő csapatot terhelik!
Jelentkezni a következő e-mail címen lehet:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A helyszínen biztosítjuk az alábbiakat;
· 1 db sertés (átlagosan 130 kg)
· fedett hely a versenyzéshez
· víz és korlátozottan áramvételi lehetőség
· kóstoltatáshoz szükséges egyszer használatos eszközök
Minden versenyző saját maga biztosítja:
A sertés vágáshoz és feldolgozáshoz szükséges eszközöket (lehetőleg műanyag nyelű) felszereléseket.
A versenyzők az eszközöket 2019.02.15 éjfélig kell, hogy a helyszínre szállítsák!
Az őrzésről gondoskodunk.
Versenyzők kötelezettségei:
A csapatoknak a kilátogató közönség kóstoltatása kötelező kizárólag a szervezők által kibocsájtott kóstolójegyek fejében. A versenyzőknek kötelezően készíteniük kell : hurkát, kolbászt,tepertőt, valamint egy különleges ételt, melyeket a zsűri értékel 15.00 ig. Csapat létszáma 4 fő + 2 segítő maximum!!! akik a nevezési díj megfizetésével megkapják a belépő karszalagot.
Díjazások:
· Legjobb hurka
· Legjobb kolbász
· Legjobb tepertő
· Legjobb fogópálinka (leadás 0,5 l helyszínen a pénztárban) zsűrizési szempontok: megjelenés, íz, fajtának megfelelő szín, alkoholfok összhang
Különdíj: a legtöbb kóstolójegyet eladó csapat 300.000 Ft kézpénzt nyer!
A fődíjakra azok a csapatok pályázhatnak akik a 150 db os limitet elérik ezen belül a legtöbb kóstolójegyet összegyűjtő csapatok között osztjuk ki a díjakat növekvő sorrendben.
Jó versenyzést kívánunk!
- Részletek
- Írta: Adminisztrátor
- Kategória: Uncategorised
- Találatok: 6474
KAPCSOLAT
árusok:
Matyasovszkiné Ádám Sára:
telefon: 30/850-0788
versenyzők és egyéb infó:
Sinka Szilárd:
telefon: 30/240-4850
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- Részletek
- Írta: Adminisztrátor
- Kategória: Uncategorised
- Találatok: 1341
KÉPEK
Fesztiválon készült fotók:
További képek feltöltés alatt...